Prenumerera / Bli medlem

Tidskriften bis

wp-1490797429883.jpgbis ges ut av föreningen Bibliotek i Samhälle och kommer ut med 4 nr om året.

bis startades 1969 bis debatterar aktuella biblioteksfrågor, såväl internationella som nationella.

bis skriver om framtidens bibliotek,  om det rättvisa och det digitala  biblioteket.

bis har skrivit om urval, antirasism, genus, klass och om barnperspektivet.

Återkommande inslag: * litteraturbilagor i aktuella ämnen * godbitar från BiS blogg, facebook och twitter * recensioner och notiser

Vill du skriva i bis? Skicka ett mail till redaktionsgruppen: tidskriftenbis@gmail.com

Ansvarig utgivare: Lennart Wettmark, Rosenbadsgatan 9, 652 26 Karlstad e-post

omslag 201503

Prenumerationspriser

• 160 kr för medlemskap inkl. prenumeration för student, pensionär, person utan full inkomst
  • 250 kr för vanlig medlemskep inkl. prenumeration
  • 160 kr för prenumeration utan medlemskap
  • 300 kr för institutioner samt prenumerationer utlandet
  • 500 kr för stödmedlemskap

Bli medlem eller prenumerera genom att fylla i detta formulär eller betala in aktuellt belopp på Pg-nummer 33 53 16-6 bis. Vid inbetalning glöm inte att skriva fullständig adress och vilken typ av prenumeration inbetalningen avser.

Du kan också köpa enstaka nummer av tidskriften bis på kulturtidskrifter.nu

Har du frågor angående tidskriften bis eller din prenumeration?

Kontakta BiS här