bis 2017:03

•Som Bokmässan bäddar …
•… och mycket mer!

Medverkande

Bengt Berg. Född, uppvuxen, bosatt och verksam i norra Värmland. Författare och förläggare på Heidruns Förlag. Har utgivit drygt 30 böcker, mest poesi.

Tommy Bildström. Bibliotekarie, projektledare för det läsfrämjande projektet Det magiska ordet, skribent och debattör. Aktuell i KB:s antologi Bibliotekarien som omvärldsbevakare och analytiker som utkommer i september.

Tobias Carlsson. IT-bibliotekarie i Gislaved.

Anders Ericson. Bibliotekarie och frilansjournalist (65), Moss, Norge. Aktiv med bloggen https://bibliotekettarsaka.com – och med diverse föredrag.

Christoffer Frostgård är bibliotekarie i Malmö och illustrerar på fritiden.

Idiomdrottning är ett exempel på ett nytt och ofta enklare sätt att lösa de flesta systemproblem.

Stellan Klint. Medicinsk bibliotekarie i Malmö/Lund och medlem av bis redaktion.

Lena Lundgren. Bibliotekarie och tidigare utvecklingsledare vid Regionbibliotek Stockholm.

Mats Myrstener. Snart pensionerad bibliotekarie och litteratursociolog.

Röda Lina. bis ständiga samtidskommentator.

Tobias Willstedt är BiS webbredaktör och bor i Stockholm.