Kategorier
neutralitet

Tänk till om neutralitet

En student på bibliotekarieprogrammet på Södertörns högskola vill ha kontakt med yrkesverksamma bibliotekarier som hon kan intervjua. Hennes uppsatsämne handlar om hur bibliotekarier ser på neutralitet som professionsvärde. Fokuset ligger på personernas egna uppfattningar av neutralitet. Vill du hjälpa till?

En student på bibliotekarieprogrammet på Södertörns högskola, Ellen Vestlund, ska skriva C-uppsats och vill ha kontakt med yrkesverksamma bibliotekarier som hon kan intervjua. Hennes uppsatsämne handlar om hur bibliotekarier ser på neutralitet som professionsvärde. Det hon vidare vill undersöka är hur det är att balansera yrkesrollen som bibliotekarie med ett politiskt engagemang. Fokuset ligger på personernas egna uppfattningar av neutralitet. 

Ellen har tagit kontakt med BiS för att få kontakt med respondenter för intervjuer kring vecka 15-17. Hon är baserad i Stockholm men kan även tänka sig digitala intervjuer. Om du är intresserad av att medverka i Ellens undersökning kontakta henne direkt vestlundellen@gmail.com, tel 0720114146.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.