Nationell biblioteksstrategi – förslag till synpunkter från föreningen BiS

Föreningen Bibliotek i Samhälle har i många år efterlyst en biblioteksstrategi på nationell nivå och vill härmed bidra till diskussionen om vad en sådan strategi ska omfatta.

Nedanstående text är en sammanfattning av de synpunkter som kom fram under diskussionen vid en helgträff i Forsvik. Vi har begränsat våra synpunkter till sådant som vi saknar i den diskussion som hittills har förts. Våra synpunkter gäller främst folkbiblioteken.

Vi uppmanar alla medlemmar att läsa texten och bidra med kommentarer och synpunkter. Kommentera direkt i bloggen eller meddela oss genom andra kanaler. Läs våra synpunkter här:
BiS nationell biblioteksstrategi

2 responses to “Nationell biblioteksstrategi – förslag till synpunkter från föreningen BiS

1. Pingback: Vinna eller försvinna? – vad behövs i en nationell biblioteksstrategi? | BiS

2. Pingback: PÅMINNELSE: öppet möte om Nationell biblioteksstrategi nu på lördag | BiS

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )