Kategorier
arbetsplatsbibliotek

Årets arbetsplatsbibliotek

Ja det finns faktiskt några kvar. I Föreningen Arbetarskrivares tidskrift, som nu bytt namn till Klass (2015, nr 2) läser jag att ABF och LO-förbunden utsett biblioteket på Kubal, aluminiumsmältverket i Sundsvall, till Årets arbetsplatsbibliotek.

”Fackklubben (IF Metall) har skapat ett bibliotek med stort utbud, god tillgänglighet och smart marknadsföring. Det har ökat både läslusten och det faktiska läsandet på fabriken – vilket främjar demokratin på arbetsplatsen och personalens möjlighet att påverka.” (Prismotiveringen)

Mats Myrstener

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.