Kategorier
bibliotekspolitk bis tidskriften

Bibliotekspolitik

Det har väl inte undgått någon att Sverige går till val om mindre än en vecka. Även om de flesta av er som läser den här bloggen förmodligen hoppas på ett regeringsskifte så kan en ändå fråga sig vart en skall lägga sin röst. För ett par månader sen gjorde bis ett specialnummer om bibliotekspolitik där vi bland annat försökte klargöra vad partierna till vänster om mitten hade för planer om de fick tillfälle att påverka. Vi väljer nu att släppa det numret som gratis nedladdningsbar pdf för att det skall finnas tillgängligt för dem som är intresserade av de här frågorna och vill förkovra sig inför valet.

Ladda ner bis 2014:02 Bibliotekspolitik

Tobias Willstedt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.