Kategorier
Uncategorized

Ett nytt mediaprojekt

När socialdemokraterna på 1980-talet försökte blåsa liv i gamla dagstidningen Stockholms-Tidningen så var jag länge tveksam att prenumerera. När jag väl bestämt mig, efter ett års vankelmod, hade tidningen lagts ner.

Därför var jag tidig med att prenumerera på dagstidningen Dagens ETC, och jag var i gott sällskap. Idag har den 63.000 läsare i tryck och på webben, och ytterligare 35.000 på helgen. Om jag får tro chefred Johan Ehrenberg så försöker man nu också satsa lokalt, t.ex. genom att ta över utgivningsbeviset för Smålands folkblad i Jönköping. Och letar man efter gamla A-press tidningar som lagts ner så finns det många att välja på. Initiativet är lovvärt.

Mats Myrstener

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.