Kategorier
Uncategorized

En spännande bok

Har just läst en riktig bladvändare, hiskligt spännande! Slukade den snabbt, bara knappt 200 sidor. Den har allt utom möjligtvis kärlek, men det är en tolkningsfråga. Det handlar om pengar, makt, laglöshet, robotar, olösta problem och ett slut i ovisshet. Intrigen är  svindlande, slutet ovisst. Väntar med spänning på fortsättningen!

Dessutom har jag lärt mig mycket, förstått saker jag inte greppat tidigare och inspirerats till nya tankar och diskussioner. Boken som egentligen är två är dessutom en ren njutning att hålla i. Så vad spelar några små tveksamma fakta för roll, det handlar om framtiden, de stora perspektiven inte bara vad gäller böcker och bibliotek utan  allmäningen, det offentliga rummet , för att inte säga hela kulturen.

Vill verkligen rekommendera denna bok, ett måste för alla som sysslar med bibliotek, text och det digitala.

Alltså läs: Boken och Biblioteket av Rasmus Fleischer

Ingrid Atlestam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.