Kategorier
Norge terrorism

Ett djupt splittrat folk

Norge splittras mellan höger och vänster. Läser en artikel idag i DN av en fredsforskare som menar att Norge inte alls står enigt mot terrorismen. Under ytan döljer sig stora och djupa motsättningar mellan höger och vänster, kristna och ateister och muslimer. Läs artikeln
http://www.dn.se/debatt/terrordaden-har-blottat-ett-djupt-splittrat-norge

2 svar på ”Ett djupt splittrat folk”

Refererar man till den så kallade professorn Eva Lundgren är man ute på djupt vatten, det var hon som hävdade at kristna offrade 300 barn till djävulen,.. etc, medlem i ROKS och politiskt tillsatt. En inte odiskutabel figur

Artikkelen i DN vitner ikke om noen større innsikt. Den er mer et ønske om å få oppmerksomhet ved å blåse opp motsetninger til absurde proporsjoner. For eksempel på et land med virkelig store motsetninger, se heller på Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.