Vi minns Christina Garbergs-Gunn

Med bestörtning fick jag i morse höra att bibliotekarien på klassiska folkhögskolan Brunnsvik avled i onsdags förra veckan. Jag träffade henne många gånger, både i Brunnsvik och i Stockholm. Hon var en sann folkbildare, som brann för böckerna och litteraturen.
Som av en händelse tror jag att samma dag föddes min kollega Kalles lilla son Hannes. Det känns som en tröst i bedrövelsen, att livet trots allt går vidare. Med två bibliotekarier som föräldrar har jag gott hopp för lille Hannes. Det tror jag Christina också skulle ha haft.
Mats Myrstener

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.