Inte blott Sverige svenska bibliotek har

Plötsligt riktas kritiska blickar mot Finland och valresultatet där, man förfasar sig över Sannfinländarnas framgång och i OBS häromdagen fick recensenten den nu aktuella, men tyvärr snart avslutade, utställningen Vardagens hjältar på Ateneum i Helsingfors att bli smått rasistisk i skenet av valutgången – så galet kan det bli då man yrvaket upptäcker den östra grannen.
Varför inte hålla sig lite mer orienterad om t ex vad som händer i den finska biblioteksverkligheten, följ bibliotek.fi, gilla den på Facebook, alla skriver på svenska! De följer bisbloggen och håller sig väl informerade om den Svenska biblioteksverkligheten, varför har vi oftast inte vanan att lära av allt spännande som händer i de finska biblioteken? Bara att det finns en sådan webbplats som bibliotek.fi är fantastiskt och efterföljansvärt!

Ingrid Atlestam

Ett svar till “Inte blott Sverige svenska bibliotek har

  1. Vi här i Finland tackar för de fina orden angående Biblioteken.fi! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.