Kategorier
Nacka kommun

Erik Langby slår rekord

Nackas kommunalråd Erik Langby (M) slår rekord bland andra välavlönade politiker i Stockholmsregionen. 91.000/månaden är en ökning på tio år med 100 procent, säger de lokala TV-nyheterna ikväll. Ingen annan politiker i hela Stockholmsregionen har höjt sin lön så mycket som Langby, som själv inte kommenterar höjningen.
En vanlig kommunalanställd Nackabo har under samma tid höjt sin lön med fyrtio procent.
Mats Myrstener

Ett svar på ”Erik Langby slår rekord”

Langby-censur. Det här inlägget publicerades igår också på Nacka Forums egen blogg, under en film med ett tal av Jan Ristarp, som kritiserar biblioteksentreprenaden i Nacka. Idag fick jag veta att man tagit bort både Ristarp-filmen och mitt inlägg från bloggen. För- modligen på order från högre ort? Ren censur alltså. Snarstucken typ, den där Langby tydligen. Och rädd för kritik.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.