Kategorier
motstånd

Behovet av motstånd

Jag kan inte låta bli att beundra revisorn Inga-Britt Ahlenius, som först fick en hel korrupt EU-kommission att avgå, och sedan gav en hästspark till den värdelöse generalsekreteraren Ban Ki-Moon. Vilken kvinna!
Sen får man väl harangera Janne Josefsson och Uppdrag Granskning, Sveriges främsta grävande journalister. Och idag har idrottsborgarrådet i Stockholm, en 29-årig ungmoderat, bytt fot och lovar nu plötsligt höjda bidrag till idrottsrörelsen i Stockholm, sedan Svenska dagbladet fyllts av arga upprörda insändare.
Det stödet hade vi på folkbiblioteket sannerligen behövt. Det räcker inte med Siv Widerberg! Det går att skapa opinion mot neddragningarna. Använd er av media, för 17.
Mats Myrstener

Ett svar på ”Behovet av motstånd”

Och idag har idrottsborgarrådet Regina Kevius plötsligt "gjort en pudel"! Men fortfarande vågar hon inte gå ut och möta sina väljare inom den ideella idrottsrörelsen. (Vet ni förresten vilken moderat politiker som kallas "gåsen", apropå politiska djur? Dvs ingen vågar kritisera honom, och gör man det så rinner det ända av honom …?)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.