Kategorier
bis tidskriften bissalong

bis nr 4 har utkommit

… och här skriver bl.a. Lena Lundgren om BiS inställning till bibliotek på entreprenad samt sammanfattar höstens debatt. Debatten om BiS och Creative commons fortsätter, Bengt Nerman skriver om skönlitteraturen i bibliotekarieutbildningen, och BiS läsfrämjande projekt i Västsahara tillsammans med författaren Monica Zak beskrivs.
På styrelsemötet igår föreslogs att en ny BiS-salong ska hållas i samband med årsmötet 12 mars. Ämnet föreslogs vara ”Väga och mäta, kvalitetskriterier, hur mäter vi biblioteksarbetet?” (något i den stilen). Håll utkik efter mer info här på bloggen, och beställ det nya bisnumret från vår hemsida http://www.foreningenbis.org/tidskr.html (dvs lös en årsprenumeration för 2011, förra årets priser gäller fram till annat bestämts av årsmötet!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.