Kategorier
Västsahara

Fortsatt förtryck i Västsahara

Se denna artikel från dagens SvD. I SvD:s arkiv finns 109 träffar på Västsahara för den som vill läsa på. BiS stöder ett bokprojekt i de västsahariska flyktinglägren, och tänker anställa en bibliotekarie där i samarbete med författarinnan Monica Zak och den spanska organisationen Bubisher. Den som vill kan skänka 100:- i månaden under ett år, till en fond för detta ändamål. En stor insamling pågår också i Spanien av frivilliga för att starta fyra bibliotek och bokbussar i flyktinglägren. Bibliotekarien Bashir Lahsen får en lön på 100 Euro i månaden vilket ska finansieras genom dessa insamlade medel.
Hjälp till du också. Pg 335316-6, skriv Västsahara.
länk till artikel 13/11 i DN.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.