Kategorier
Alliansen kulturdebatt riksdagsval socialdemokratin

Äntligen kultur

Läser i Aftonbladet att socialdemokraternas kultur- och mediepolitiska plattform nu äntligen presenterats. Synd att den kommer så sent, kommenterar Åsa Linderborg, klockan är ju två minuter i tolv. Men 1 miljard i nya satsningar på området gläder i vart fall. Vi får se om Mona tar upp kulturen i kvällens partiledardebatt med Täby-Fredrik. Hittills har det varit knäpptyst. Kanske inte så konstigt med en kulturminister som konsekvent drar sig undan debatt, och som lär ha sagt att ”kultur” låter för trist, och föredrar ordet ”underhållning”!
Mats Myrstener

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.