Kategorier
boktips sveriges radio valrörelsen

Vässa dina argument med böcker och radio

Victor Bernhardtz från Dagens Arena passar på att dela ut boktips mot Borgerlighet vilket ju är ett initiativ som måste applåderas. Bernhardtz väljer ut några godbitar från de senaste årens utgivning av debattböcker med udden mot Reinfeldt & co som han tycker att vi skall läsa för att vässa våra argument. Jag har tyvärr inte läst någon av böckerna han tipsar om så jag kan inte uttala mig om det MEN däremot har jag precis som honom hört Ekots partiledarintervju med Fredrik Reinfeldt som var väldigt klargörande. Om hela svenska folket fick höra en plågad Reinfeldt misslyckas med att besvara tuffa frågor om sjukförsäkringen, Afghanistan, moderaternas hemliga donatorer och arbetsmarknaden tror jag inte borgarna haft en chans i det kommande valet. Här hittar du den intervjun.

Tobias Willstedt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.