Kategorier
Afrika Västsahara

PS om Afrikasolidaritet

Glöm inte BiS insamling till Väst-Sahara och lägren i Algeriet, där en av världens glömda konflikter pågått i trettiofem år. BiS stöder författarinnan Monika Zak i hennes litteraturprojekt i Väst-Sahara. Och vi har fått 20.000 i bidrag till kampanjen redan. Läs mer i bis nr 2, nyss utkommet. Sätt in pengarna på vårt konto 335316-6, märk ”Västsahara”
Bilderna nedan är från Ghana, fotograf John Airaksinen, som Märta Myrstener skriver om i bis nr 2. Ghanas stränder, i stort sett helt oexploaterade, får idag ta emot mängder av utkänt elektronik som internationella företag dumpar där, med regeringens goda minne.
John Airaksinens bilder på flickr.com: http://www.flickr.com/photos/johnairaksinen/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.