Less is more?

”Om man skulle krympa biblioteket vid Hornstull till barnavdelningens storlek så skulle utrymmet inte ens räcka till ståplats för oss som använder biblioteket idag – än mindre till att ha några böcker där. För vi är många som pluggar, läser tidningar och tidskrifter, använder datorerna och lånar böcker, filmer och musik på Hornstulls bibliotek.”
Insändarskribenten Kristina Jansson (Södermalmsnytt 52/26/12) är missnöjd med Stockholms stadsbiblioteks planer på att förminska den redan lilla filialen vid Hornstull. Hur litet kan ett bibliotek få vara för att kalla sig ”bibliotek”? Det lilla biblioteket vid Hornstull har redan fått en stridbar vänförening. Frågan är om det hjälper?
Mats Myrstener

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.